Pasuri të dyshimtë/ “Bashkëshortja” shkarkon Prokurorin

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra prokurorin e Prokurorisë pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Korçë, Elsion Sadiku. Trupa gjykuese e përbërë nga Brunilda Bekteshi, Lulzim Hamitaj dhe Olsi Komici ka vendosur të mos rikonfirmojë në detyrë prokurorin. Nga analiza e provave, KPK konstaton se bashkëshortja e prokurorit ka deklaruar të ardhura nga puna … Continue reading Pasuri të dyshimtë/ “Bashkëshortja” shkarkon Prokurorin