Mbylli dosjen e Ardit Gjoklajt dhe mbrojti Veliajn/ Petrit Fusha akuzohet egërsisht nga PD

Partia Demokratike prej disa ditësh po vijon me akuzat kundër Qeverisë dhe kryebashkiakut të Tiranës Erion Veliaj, në lidhje më çështjen e Teatrit. Nga ditë në ditë PD publikon fakte, të cilat sipas tyre vërtetojnë korrupsionin shtetërorë. Ditën e sotme, PD është ndalur tek lidhjet e kryebashkiakut Erion Veliaj me firmën “Fusha”,  së cilës do … Continue reading Mbylli dosjen e Ardit Gjoklajt dhe mbrojti Veliajn/ Petrit Fusha akuzohet egërsisht nga PD