Kryegjyqtarja e “listës së zezë”/ “Rrëzoi”, Prokurorinë dhe përfundoj në KLD  

Kryetarja e Rrethit Gjyqësor Krujë, Alma Kolgjoka, ka qenë një ndër gjyqtarët e “listës së zezë”, së ish-Ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri. Kujtojmë se në vitin 2014, ish-Ministri i Brendshëm, me një letër drejtuar Presidentit të atëhershëm të Republikës, Bujar Nishani  detajonte të gjitha vendimet e çuditshme të gjykatësve. Një ndër gjyqtarët e listës ishte … Continue reading Kryegjyqtarja e “listës së zezë”/ “Rrëzoi”, Prokurorinë dhe përfundoj në KLD