Privilegjet e një Kryeprokurori/ Dritan Peka “zhvat” të pastrehët

Abuzimi me paranë publike në Shqipëri është kthyer në një procedurë standarte. Mjafton të kesh një post apo një detyrë në institucionet shtetërore dhe jeta bëhet më e lehtë, sigurisht në kurriz të qytetarëve –taksapagues. Kreditë e buta, apo kreditë sociale siç njihen ndryshe, ligjërisht  duhet të përfitohen nga njerëzit në nevojë, por praktikisht ndodh … Continue reading Privilegjet e një Kryeprokurori/ Dritan Peka “zhvat” të pastrehët