Aldo Bumçi merr një vendim të rëndë ! – CNA
Connect with us

Lajm i Rekomanduar

Aldo Bumçi merr një vendim të rëndë !

Publikuar

-

Aldo provoi çfarë është zeniti gjatë gjithë kësaj kohe!  Populli i Lezhës i la mënjanë hallet, brengat e përçarjet duke u bashkuar si një trup i vetëm rreth figurës poliedrike të Aldos, aqsa vendosen ti ndërtojnë një monument madhështor! Aldo në fillim e priti mirë këtë lajm se tek e fundit ishte një nismë në kohën e duhur.

Qytetaret lezhjane nopranë e ngatërrestarë kur vjen puna tek venerimi ndaj Aldos bëhen solid, por kjo ngjarje e pazakontë solli pështjellim e tollovi të madhe në mbarë vendin të cilin e karakterizon mosmirënjohja në të gjallë të personaliteteve.

Problemet më të mëdha lindën në PD. Mirësia e Aldos nuk e kishte parashikuar këtë. Ai besonte se të gjithë do kënaqeshin po ajme kështu nuk ndodhi.

Salianji shfaqi haptaz xhelozi e përmbysi qiellin e tokën që Korça te imitonte Lezhen. Vali Duka gjithashtu, aqsa PD e Korçës, por edhe stofi i shoqërisë u përça dhe u mbush me vrima.

Ennos i vodhen planin e shpëtimit kombëtar se kështu ai e kishte të sigurtë shtatoren në oborr të selisë.

Strazo i cili sa herë duhej trimëri e vetëmohim ka vënë patllaken në brez dhe tha “o burra ndalu bek se ka hanek”. Pastaj mjafton të kujtojmë sesi ai pothuajse ra shahit për ligjin e dekriminalizimit!

A mund të shtrohet pyetja në e meriton apo jo një monument? Sigurisht që jo ! E sa të tjerë janë ndezur në ambicje për të komplementuar vendet bosh që kjo histori e jona ka ende.?!

Kështu Aldos, gëzimi ju kthye në makth. Respekti i të tjerëve për të në vuajtje. Dashuria e qytetit rrezikonte ta ekspozonte si delirant para kombit. Zgjidhje e vështirë…qyteti apo kombi, vetja apo përçarja, modestia apo zilia?

Pasi kaloi disa net plot zjarr, në mendje e zemër vendosi të merrte një vendim të rëndë . Ai ju drejtua qytetit me një letër të hapur, ku ndër të tjera ju tha ” lezhjanet e mia që ju dua e më doni, unë që ju kam ndihmuar dua që të më ndihmoni, unë që ju kam kuptuar dua që të më kuptoni! E di që do të shastiseni, do të këputeni në shpirt. E di që pikëllimi do ju pushtojë siluetat, por më besoni se po e bëj për ju dhe vendin, nuk dua t’ju fus në kundërvënie. Ndaj hiqni dorë nga ideja për të ndërtuar monumentin tim prej bronxi.

Unë jam i bindur që e kam ndërtuar atë në zemrat tuaja dhe s’ka rrufe, as shi e bresh që e heq së andejmi. Unë përjetë do sakrifikohem për ju deputet e ministër sa të kem frymë do jem për ju! Dua të shmang përçarjen dhe të jap shembullin e bashkimit.

Ju lutem shpjegojuani pleqve dhe fëmijëve me kujdes këtë vendim timin që mos ti zërë në befasi se është edhe vapë! Shqipëria është mbi të gjitha, PD menjëherë pas saj dhe kjo nuk bie në kundërshtim me dashurinë tuaj.Ju e bëtë aktin, ndaj ndërgjegjia juaj është e qetë.Në kohë më të mira do i kthehemi këtij projekti.Mos u brengosni miq ! Juaj përjetë Aldo!/ Satire Politike-CNA.al

Aktualitet

Nga restorantet, pastiçeritë dhe kreditë/ Ministres së Financave i falimenton biznesi

Publikuar

-

By

Në fund të vitit të shkuar kryeministri Edi Rama firmosi disa ndryshime në Qeveri. Pjesë e ndryshimit ishte dhe Ministria e Financave, në krye të saj u emërua Anila Dena.

Më herët Denaj ka mbajtur postin e Drejtoreshës së Përgjithshme të Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor.

Gjithashtu ajo ka qenë edhe anëtare e bordit të AKEP, ndërsa ka mbajtur pozicionin e zv/ drejtoreshës në një bankë tregtare për periudhën 2007-2013.

Nga viti 2013 deri në vitin 2015 ka mbajtur pozicion drejtues në Ministrinë e Financave, për të marrë më vonë “komandën”.

Denaj, rezulton të jetë e pasur jo vetëm në karrierë por edhe në anën ekonomike.

Sipas të dhënave të Open Spending Albania, ministrja Anila Denaj, rezulton se ndër vite ka qenë e mbytur në kredi, pavarësisht burimeve të të ardhurave që ajo deklaron.

Denaj ka deklaruar ne 2016, se bashkëshorti i saj është detyruar të pezullojë biznesin.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, kapitali i subjektit privat ‘Artizan’ sh.p.k pakësim me 1 271 233 lekë. Subjekti privat është pezulluar në 31 mars 2015 çka ka sjellë humbje për biznesin ndërsa kapitali në 31.12.2016 është 616 155 lekë.

Më poshtë po sjellim pasurinë e Ministres së Financave, Anila Denaj, të deklaruar ndër vite.

 Viti 2013

Pronare me 100 % e një ap. banimi, blerë me kursime nga rroga, vlera 46 000 dollarë.

Pronare me 100 % e një vend-parkimi për makinën, blerë me kursime nga rroga, vlera 1 000 000 lekë.

Pronare me 100 % e një toke arë me sip. 859.77 m2, marrë me kursime, vlera dhe transaksionet e kryera për këtë pronë në vite për sistemim dhe infrastrukturë sipas dokumentacionit të dorëzuar, përbëhet nga disa shpenzime si: 240 000 lekë plus 17 200 lekë plus 37 870 lekë plus 83 000 euro.

Pronare e një godine në proces ndërtimi, blerë me kursime dhe kredi, vlera 80 000 euro.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, pronar me 100 % i një biznesi privat, ‘Artist Longue caffee’, me kapital (aktive fikse dhe mjete xhiroje të biznesit privat), 13 000 000 lekë.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, pronar i një biznesi privat ‘Artizan’, me kapital (aktive fikse dhe mjete xhiroje të biznesit privat), 1 400 000 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 20 000 euro.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 3 469 lekë.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse, 9 963 euro.

Detyrim në një bankë të nivelit të dytë, 6 019 113 lekë.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, detyrim në një bankë të nivelit të dytë, 1 461 847.89 lekë.

Pronare e një makine tip ‘Toyota’, vlera 15 000 euro.

Aksionere me 100 % e kompanisë IPC invest (Procredit Holding) bonuse të ofruara nga kompania, vlera 105 000 euro.

Të ardhura nga Fefad Bank (1996 – 2001.) dhe Procreditholding – Procreditbank (2009 – 2013.), 38 552 514 lekë.

Të ardhura nga IPC – Procreditholding (shtator 2001 – nëntor 2007.), 102 900 dollarë, 136 000 euro.

Të ardhura nga ProCredit Holding (dhjetor 2007.), 4 000 euro ndërsa totali për vitin 2008, 48 260 euro.

Bonus 1, investuar në IPC Invest, 10 000 euro.

Bonus 2, investuar në IPC Invest, 50 000 euro.

Bonus 3 (një rrogë shtesë prej 4 000 euro në vit përgjatë viteve 2009 – 2012.), investuar në IPC Invest, 12 000 euro.

Settlement Agreement ProCredit Holding, 60 000 euro.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, fitim i akumuluar nga biznesi privat, 1 500 000 lekë.

Viti 2014

Të ardhura neto nga paga në pozicionin e Drejtores së Përgjithshme në Ministrinë e Financave, 1 170 199 lekë.

Të ardhura neto si mësuese nga pagesa e Shkollës së Administratës Publike (ASPA), 56 700 lekë.

Të ardhura neto nga shpërblimi si anëtare e Këshillit Mbikëqyrës te INSIG sh.a, 486 000 lekë.

Të ardhura nga shpërblimi si kryetare e Këshillit të Administrimit të shoqërisë “Shtypshkronja e Letrave me Vlerë”, sh.a, 324 000 lekë.

Të ardhura nga dividenti i aksioneve të kompanisë IPC Invest 2, vlera 1 619.75 euro.

Të ardhura nga dividenti i aksioneve të kompanisë IPC Invest, vlera 1 138.5 euro.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, paga mujore nga shoqërinë ‘Artizan’ është 22 000 lekë dhe në aktivitetin si person fizik është 22 000 lekë, të ardhura mujore në total 44 000 lekë.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë, pakësim për shpenzime familjare, 48 253.63 lekë. Gjendja në 31.12.2014 është 84 445.9 lekë.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë, pakësim me 2 100 euro. Gjendja në 31.12.2014 është 154.45 euro.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë, shtesë, 1 181 lekë. Gjendja në 31.12.2014 është 1 223.89 lekë.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë, shtesë 4 491 euro. Kjo llogari përdoret për arkëtimin e dividentëve nga aksionet në shoqërinë IPC Invest dhe IPC Invest 2 si edhe të shitjes së aksioneve të IPC Invest në 06.11.2014. Në total janë arkëtuar gjatë vitit 59 134 euro dhe janë debituar 54 643 euro. Kjo shumë debitimi llogarie përfshin dhënien në shumën 8 300 euro, në 18.11.2014 si detyrim për disa vite bashkëshortit, Z. Nektar Kume deri në aprovimin e kredisë nga një bankë e nivelit të dytë. Janë paguar 12 653 euro si detyrim tatimi mbi burim për shumën e përfituar nga shitja e aksioneve dhe janë transferuar në një bankë të nivelit të dytë 30 000 në 22.12.2014.

Gjendja e depozitës bankare me afat në një bankë të nivelit të dytë, e pandryshuar, 20 900 euro.

Gjendja e llogarisë së kursimit në një bankë të nivelit të dytë në emër të djalit, shtesë 18.91 euro, gjendja totale 3 771.91 euro.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë, shtesë 2 499 890 lekë. Në llogari janë arkëtuar detyrimet e shlyera nga bashkëshorti. Këto shuma janë përfituar si pjesë e të ardhurave në euro nga shitja e aksioneve në IPC Invest.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë, shtesë, 17 857.63 euro. Gjendja në 3.12.2014 është 17 857.63 euro e përfituar nga shuma e transferuar nga një bankë e nivelit të dytë në vlerën 30 000 euro.

Gjendja e llogarisë depozitë në një bankë të nivelit të dytë, shtesë 103 000 euro. Kjo shumë e cila është bllokuar si depozitë për kredinë e bashkëshortit është përfituar nga arkëtimi në 05.11.2014 i shitjes së aksioneve në IPC Invest prej 103 365.55 euro.

Gjendja e llogarisë depozitë në një bankë të nivelit të dytë, 1.44 euro.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë, e përbashkët me bashkëshortin, 26 721 euro. Shuma është përfituar nga kredia që ka marrë bashkëshorti në emër të shoqërisë ‘Artizan’ me qëllim likuidimin e kredisë së përbashkët, kredi e mbyllur në 05.01.2015.

Të ardhura nga shitja e aksioneve në IPC Invest dhe IPC Invest 2, 159 732.85 euro.

Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, marrë në 30.10.2012 në shumën 7 000 000 lekë dhe e investuar në ndërtimin e banesës, me afat 10 vjeçar, këst mujor 85 000 lekë. Detyrimi i shlyer 1 020 000 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 5 929 859.6 lekë.

Detyrime ndaj një shoqërie për punime deri në përfundimin e banesës, 39 100 euro.

Kredi e përbashkët bankare në një bankë të nivelit të dytë e marrë në 07.02.2014 në shumën 25 000 euro për aktivitetin e bashkëshortit, me afat deri në 03.10.2014. Rifinancuar në 05.10.2014 në shumën 26 055 euro dhe përfundimisht mbyllur në 05.01.2015 pas aprovimit të kredisë në emër të ‘Artizan’ sh.p.k dhe kalimit të fondeve në llogari nga shoqëria ‘Artizan’ në llogarinë e përbashkët në 31.12.2014 në shumën 26 240 euro. Detyrimi i shlyer, 26 055 euro, detyrimi i mbetur pashlyer, 26 055 euro.

Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë. Deri në 30.04.2014 është paguar në total 290 466.74 lekë. Në këtë ditë është aprovuar kredia në shumën 2 500 000 lekë, një pjesë e së cilës (981 353 lekë) ka mbyllur kredinë dhe diferenca është përdorur në aktivitet. Kredia është paguar nga aktiviteti i bashkëshortit meqë është përdorur në aktivitetin e tij. Kjo kredi është blerë nga kredia e marrë nga Z. Nektar Kume si Person Fizik në një bankë të nivelit të dytë në dhjetor 2014. Detyrimi i shlyer, 896 906 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 1 972 803 lekë.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, aktivitet privat, bar-restorant-pastiçeri me emrin ‘Artist Launge’, shtesë 997 802 lekë. Aktiviteti është krijuar në vitin 2007 në Tiranë. Kontributi i ortakut të vetëm në shoqëri në datë 31.12.2013 ishte 12 213 588 lekë dhe në 31.12.2014 është rritur në 13 211 390 lekë. Shtimi prej 997 802 lekë ka ardhur si kontributi i Z. Kume nga fitimi i realizuar nga aktiviteti në të njëjtën shumë.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, pronar i një aktiviteti privat restoranti në rrugën e ambasadave në godinën e shoqërisë ‘Gurten’ hapur në vitin 2014, në emër të shoqërisë ‘Artizan’ sh.p.k, shtesë 200 000 lekë. Për këtë aktivitet u mor fillimisht një kredi në një bankë të nivelit të dytë në shkurt 2014 në shumën 25 000 euro. Gjithashtu në emër të shoqërisë ‘Artizan’ është edhe një dyqan ëmbëlsirash në kompleksin Kodra e Diellit e hapur në vitin 2013 por jo në gjendje pune. Kontributi i ortakut të vetëm në shoqërinë në 3.12.2013 ishte 1 400 000 lekë dhe ky kontribut në 31.12.2014 ka arritur në shumën 1 600 000 lekë. Për këtë rritje kanë kontribuar fitimet e aktivitetit në shumën prej 997 802 lekë.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, gjendja e llogarisë në një bankë të nivelit të dytë, pakësim 78 783 lekë. Gjendja në 31.12.2014 është 42 098 lekë.

Bashkëshorti, z. Nektar Kume, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, marrë në 26.12.2014 në shumën 5 000 000 lekë me afat 5 vjet, këst 100 000 lekë në emër të personit fizik Z. Nektar Kume. Detyrimi i shlyer, 0 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 5 000 000 lekë.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë marrë në 26.12.2014 në shumën 5 000 000 lekë me afat 5 vjet, këst kredie 100 000 lekë në emër të shoqërisë ‘Artizan’ sh.p.k. Detyrimi i shlyer, 0 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 5 000 000 lekë.

Viti 2015

Të ardhura neto të përfituara në viti 2015 nga paga si Drejtore e Përgjithshme në Ministrinë e Financave, 174 255 lekë.

Të ardhura neto nga mësimdhënia në Shkollën e Administratës Publike, 181 050 lekë.

Të ardhura nga rroga dhe shpërblime në pozicionin si anëtare e Këshillit Drejtues të AKEP, 1 591 831 lekë.

Të ardhura nga dieta brenda vendit, 2 500 lekë dhe dieta e udhëtime jashtë vendit 540 euro.

Të ardhura neto për vitin 2015 nga pjesëmarrja në Këshillin e Administrimit të “Shtypshkronjës së Letrave me Vlerë” sh.a, 52 500 lekë.

Të ardhura neto për vitin 2015 nga pjesëmarrja në Këshillin Mbikëqyrës të ‘INSIG’ sh.a, 76 500 lekë.

Të ardhura nga interesi 6-mujor (korrik 2015.) i investimit në bono thesari, 138 750 lekë.

Të ardhura nga interesat bankare, 16.69 lekë.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, të ardhura neto nga rroga mujore si administrator i shoqërisë ‘Artizan’ sh.p.k, dhe nga Nektar Kume si person fizik, 264 000 lekë.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë, shtesë 34 821.57 lekë. Gjendja e llogarisë në 31.12.2015 është 119 267.47 lekë.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë, shpenzime për konsum, pakësim 154.45 euro. Gjendja më 31.12.2015 është 0 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, pakësim 6 982.41 euro (llogaria është mbyllur dhe fondi ka kaluar në një llogari tjetër). Gjendja më 31.12.2015 është 0 euro.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, pakësim 1 223.89 lekë. Gjendja e llogarisë në 31.12.2015, 0 lekë. (llogaria është mbyllur.

Gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, pakësim 20 900 euro. Pakësimi ka ardhur si rezultat i transferimit në llogarinë personale të babait për kontribut familjar shumën 18 000 euro. Pjesa tjetër është tërhequr për pagesë detyrimi dhe gjendja në 31.12.2015 është 0 lekë.

Gjendja e llogarisë së kursimit në një bankë të nivelit të dytë, pakësim 377.91 euro, shuma është tërhequr për t’u konvertuar në bono thesari. Gjendja në 31.12.2015, 0 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, pakësim 2 483 998.63 lekë. Pakësimi ka ardhur pas transferimit të 2 466 000 lekëve në një llogari tjetër bankare për t’u investuar në bono thesari ndërsa një pjesë është tërhequr për konsum dhe gjendja në 31.12.2015 është 15 891.66 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, pakësim 17 454.92 euro. Pakësimi ka ardhur si rezultat i pagesave të detyrimit ndërsa në llogari janë depozituar edhe 6 600 euro. Gjendja në 31.12.2015 është 402.71 euro.

Gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë në 31.12.2015 është e pandryshuar, 103 000 euro. Llogaria është bllokuar si garanci për kredit e biznesit të bashkëshortit.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë, pakësim 26 721.11 euro. Pakësimi ka ardhur për mbyllje të kredisë në emër të deklarueses dhe bashkëshortit duke e lënë gjendjen e llogarisë në 31.12.2015 në 0 euro.

Gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, pakësim 1.44 euro, llogari është mbyllur.

Bono thesari të investuara në janar 2015 me maturim 9 -vjeçar në shumën 3 000 000 lekë.

Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, marrë në vitin 2012 në shumën 7 000 000 lekë me afat 10 vjet, normë interesi 8.25 %, këst mujor 85 000 lekë. Detyrimi i shlyer, 574 933.42 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 5 354 926 lekë.

Detyrim për përfundimin e punimeve në banesë sipas preventivit të vitit 2012. Detyrimi i shlyer, 34 300 euro, detyrimi i mbetur pashlyer 4 800 euro.

Kredi e përbashkët me bashkëshortin në shumën 26 055 euro e marrë në vitin 2015 është mbyllur në 05.01.2015 me kredinë e disbursuar nga e njëjta bankë në emër të ‘Artizan’ sh.p.k.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, kapitali i biznesit privat bar-restorant në Tiranë, shtesë 1 380 641 lekë si rezultat i fitimit vjetor i cili ka shkuar në pakësimin e kapitalit negativ të investuar nga aksioneri i vetëm. Totali i kapitalit në 31.12.2015 është negativ – 8 032 494 lekë.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, kapitali i biznesit privat ‘Artizan’ sh.pk, (restorant dhe shërbim kateringu në rrugën ‘Kodra e Diellit’ ndërsa restoranti në Rrugën e Ambasadave është mbyllur për arsye tregtare) ku është aksioner i vetëm, shtesë 789 586 lekë. Gjendja e kapitalit në 31.12.2015 është 1 097 820 lekë.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtesë 141 903 lekë nga rroga si administrator i shoqërisë ‘Artizan’ sh.p.k, Gjendja në 31.12.2015, 185 001.81 lekë.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, kredi bankare si person fizik në një bankë të nivelit të dytë marrë në 26.12.2015 në shumën 5 000 000 lekë me afat 5 vjet, normë interesi 6.3 %, këst mujor 97 000 lekë. Detyrimi i shlyer, 976 009 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 4 123 990.74 lekë.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë marrë në 26.12.2015 në shumën 5 000 000 lekë, me afat 5 vjet, interes 6.3 %, këst mujor 97 000 lekë. Detyrimi i shlyer 866 643.78 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer 4 133 356 lekë.

Viti 2016

Të ardhura nga rroga dhe shpërblime në pozicionin si anëtare e Këshillit Drejtues të AKEP, 1 859 270 lekë.

Të ardhura neto nga pjesëmarrja në Shkollën Rajonale të Administratës Publike në Malin e Zi, 2 125 euro.

Të ardhura nga mësimdhënia për analizën financiare ofruar nga GFA Consulting, Gjermani, 6 918.66 euro.

Të ardhura neto nga mësimdhënia në Shkollën e Administratës Publike, 56 100 lekë.

Të ardhura nga interesi 6-mujor (korrik 2016.) i investimit në bono thesari, 138 750 lekë.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, të ardhura neto nga rroga mujore si administrator i shoqërisë ‘Artizan’ sh.p.k, dhe nga Nektar Kume si person fizik, 360 000 lekë.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë, shtesë 126 349.65 lekë nga të ardhurat personale. Gjendja e llogarisë në 31.12.2016 është 245 614 lekë.

Gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë, shtesë 3 482 euro. Gjendja më 31.12.2016 është 3 482 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, pakësim 11 619 lekë. Gjendja më 31.12.2016 është 4 272.64 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtesë 897 euro. Gjendja e llogarisë në 31.12.2016 është 1 299.75 euro.

Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, marrë në vitin 2012 në shumën 7 000 000 lekë me afat 10 vjet, normë interesi 4.83 %, këst mujor 73 049 lekë. Detyrimi i shlyer, 876 888 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 4 670 905 lekë.

Detyrim për përfundimin e murit rrethues të banesës i shlyer në gusht 2016 dhe i padeklaruar si shpenzim në punimet e firmës ndërtuese, detyrimi i shlyer plotësisht, 600 000 lekë.

Likuidim detyrimi, 4 800 euro.

Kredi e përbashkët me bashkëshortin marrë në 20.05.2016 në shumën 38 000 euro me normë interesi 2.7 % është marrë për të ndihmuar biznesin familjar. Kjo kredi është garantuar me depozitë dhe do të shlyer në fund të periudhës së maturimit të depozitës në 23.12.2017. Detyrimi i mbetur pashlyer, 38 000 euro.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, kapitali i subjektit privat shtuar me 5 900 000 lekë nga të ardhurat familjare dhe kredia e marrë në maj 2016. Totali i kapitalit në 31.12.2016 është negativ, – 7 984 638 lekë.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, kapitali i subjektit privat ‘Artizan’ sh.p.k pakësim me 1 271 233 lekë. Subjekti privat është pezulluar në 31 mars 2015 çka ka sjellë humbje për biznesin ndërsa kapitali në 31.12.2016 është 616 155 lekë.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume gjendja e llogarisë personale në një bankë të nivelit të dytë, pakësim 148 249 lekë. Gjendja më 31.12.2016 është 36 752.73 lekë.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, gjendja e llogarisë personale në 31.12.2016 në një bankë të nivelit të dytë, 0.6 euro.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë në shumën 5 000 000 lekë me afat 5 vjet, normë interesi 6.3 %, këst mujor 97 000 lekë. Detyrimi i shlyer, 947 679.83 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer, 3 176 310.9 lekë.

Bashkëshorti, Z. Nektar Kume, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë në shumën 5 000 000 lekë, me afat 5 vjet, interes 6.3 %, këst mujor 97 000 lekë. Detyrimi i shlyer 845 900 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer 3 187 456 lekë./CNA.al

 

 

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

Hetim gjyqtarëve dhe prokurorëve/ Kush është milionerja që do “kokat” e tyre?

Publikuar

-

By

prokuroret bojkoyojne spak

Këshilli i Emërimeve në Drejtësi, ka njoftuar se ka përzgjedhur kandidatët për Inspektoriatin e Lartë të Drejtësisë.

Janë 13 kandidatë, të cilët do të garojnë për të mbajtur detyrën e Inspektorit të Lartë të Drejtësisë.

Inspektoriati i Lartë i Drejtësisë merret me shqyrtimin e procedimeve ndaj gjyqtarëve që kapen me shkelje. Gjithashtu, ILD është përgjegjës për hetimin e shkeljeve disiplinore ndaj prokurorëve dhe gjyqtarëve të të gjitha niveleve. Ky institucion ka në duar edhe gjyqtarët e Gjykatës së Lartë dhe të Kushtetueses.

Në fakt Inspektoriati i Lartë i Drejtësisë duhej të kishte filluar punën që në Qershor të vitit 2017 dhe shumë çështje kanë mbetur pezull.

Elira Kokona

Dy nga çështjet që duhej të ishin shqyrtuar, janë  ankimimi i bërë ndaj 3 gjyqtarëve që hoqën vendimin e burgimit të përjetshëm për Dritan Dajtin dhe ankesat e opozitës për prokurorin e Përgjithshëm të Përkohshëm, Arta Marku.

CNA.al do të kalojë në filtër të gjithë kandidatët si në aspektin profesional dhe në atë pasuror.

Në listën me 13 kandidatë bën pjesë edhe  Elira Kokona, sekretare e përgjithshme në Ministrinë e Drejtësisë.

Para se të mbante këtë post, Kokona ka mbajtur detyrën e Sekretares së Përgjithshme të Ministrisë së Kulturës si dhe drejtore ekzekutive e Shkollës Kombëtare të Avokatisë.

Sa i përket pasurisë, sipas të dhënave të Open Spending Albania Elira Kokona “noton” në pasuri. Pa llogaritur pasurinë e deklaruar në emër të bashkëshortit, rezulton që kandidatja për në ILD, vetëm në vitin 2016, ka deklaruar 5 burime të ardhurash.

Të ardhura nga kontrata e ekspertizës me KE, 19 600 euro, të ardhura nga kontrata e mësimdhënies me Shkollën e Avokatisë, 508 000 lekë, të ardhura nga kontrata si eksperte në aktivitet me Shoqërinë Civile, KSHC, 900 euro, të ardhura nga rroga si Sekretare e Përgjithshme e Ministrisë së Kulturës, 1 228 764 lekë si dhe të ardhura nga kontrata e qirasë së apartamentit në Itali, 480 euro.

Deklarimi fillestar, viti 2013

Pronare me 50 % e një apartamenti 32 m2 në Tiranë, përfituar nga privatizimi i apartamentit të familjes.

Pronare me 100 % e një apartamenti 140 m2 në Itali, pasuri e krijuar me kontributin financiar të familjes, vlera 149 000 euro.

Kontratë porosie për një apartament në ndërtim në Tiranë, (pjesë e regjimit martesor 50 % me 50 % me bashkëshortin), janë paguar 50 000 euro, vlera 95 000 euro.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, pronar me 50 % i një toke pyll 500 m2 në Tiranë, vlera 500 000 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, të ardhura nga puna si pedagoge në universitetin ‘Luarasi’, 27 870 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 5 265 lekë, pjesa takuese 50 %.

Gjendja e llogarisë bankare në bankën Societe General Strasbourg, Francë, krijuar nga kursime të fituara në vite punë si eksperte e KE-së në Straburg, 18 228 euro.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 100 dollarë.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 802 651 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 128 euro.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 308 euro.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 2 359 GBP.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 8.91 dollarë.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 826 630 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 528 376 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 463 283 Lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në UniCredito Banca Romë, Itali, 2 344 euro.

Gjendja e llogarisë bankare në Firestrade Company USA, 28 966 dollarë.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 5 265 lekë.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, të ardhura nga shitja e një dyqani, 165 808.97 dollarë.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 625 471 lekë.

Pronare e një makine e vitit 2001, vlera 500 euro.

Pronare me 50 % e një autoveture ‘Jeep Grand Cherokee’, vlera 3 600 euro.

Bono thesari në Bankën e Shqipërisë, pasuri e krijuar nga kursimet e punës si staf i KE, Strasburg, Francë, ankandi i datës 13.06.2013, vlera 2 710 000 lekë. Ankandi i datës 10.10.2013 me vlerë 1 100 000 lekë.

Të ardhura nga një kontratë qiraje e një apartamenti në Itali, 650 euro/muaj.

Shpenzime mbi bazën e një kontrate qiraje të një banimi dytësor në Itali, detyrimi i pashlyer 500 euro/muaji.

Viti 2014

Të ardhura nga kontrata e ekspertizës me KE, 2 300 euro.

Të ardhura nga kontrata e mësimdhënies me Shkollën e Magjistraturës, 256 euro dhe 57 600 lekë.

Të ardhura nga kontrata e mësimdhënies me Shkollën e Avokatisë, 246 000 lekë.

Të ardhura nga kontrata si eksperte në aktivitet me Shoqërinë Civile, KSHC, 900 euro.

Të ardhura nga kontrata e mësimdhënies në universitetin “Luarasi”, 88 386 lekë.

Të ardhura nga rroga si Sekretare e Përgjithshme e Ministrisë së Kulturës, 1 253 833 lekë.

Të ardhura nga interesat vjetore të bonove të thesarit në Bankën e Shqipërisë, shtuar në 126 267 lekë.

Të ardhura nga kontrata e qirasë e apartamentit në Itali deri në 31. 05. 2014, shtuar në vlerën 3 250 euro.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, të ardhura vjetore nga puna full time te poliambulanca “Zoja e Këshillit të Mirë”, 1 831 672 lekë.

Pronare me 100 % e një autoveture Smart, BMË, vlera 3 000 euro.

Gjendja e llogarisë bankare në bankën Societe General Strasburg nga pagesa dhe dieta si eksperte e KE-së, shtuar 5 797 euro.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, vlera e shtuar nga interesat vjetore në llogaritë depozita dhe korrente, 3 766 lekë dhe 30 euro. Vlera e shtuar në llogarinë korrente 303 600 lekë dhe 257 euro.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar 148 856 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në UniCredito Banca Romë, Itali, pakësim vlere.

Kontratë porosie e apartamentit në ndërtim, (pjesë e regjimit martesor, 50 % me 50 % me bashkëshortin), gjendja e detyrimit të pashlyer 45 000 euro.

Detyrimi për një kontratë qiraje në Itali deri në maj 2014, detyrimi i shlyer plotësisht 500 euro/muaj.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, pakësuar me 165 808 dollarë.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar me vlerën 1 206 201 lekë.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, gjendja cash tërhequr nga një bankë e nivelit të dytë, 165 808 dollarë.

Viti 2015

Të ardhura nga kontrata e ekspertizës me KE, 19 600 euro.

Të ardhura nga kontrata e mësimdhënies me Shkollën e Magjistraturës, 105 275 lekë.

Të ardhura nga kontrata e mësimdhënies me Shkollën e Avokatisë, 420 750 lekë.

Të ardhura nga kontrata si eksperte në aktivitet me Shoqërinë Civile, KSHC, 900 euro.

Të ardhura nga rroga si Sekretare e Përgjithshme e Ministrisë së Kulturës, 1 229 839 lekë.

Të ardhura nga interesat vjetore të bonove të thesarit në Bankën e Shqipërisë, 107 326 lekë.

Të ardhura si pjesa përkatëse e trashëgimisë në zbatim të një vendimi të GJEDNJ, 8 427 000 lekë.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, të ardhura vjetore nga puna full time te poliambulanca “Zoja e Këshillit të Mirë”, American Hospital dhe ALBIOMED, 2 049 620 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar 9 220 513 lekë, të ardhura nga paga si Sekretare e Përgjithshme si edhe pjesa e trashëgimisë në zbatim të vendimit të Gjykatës së Strasburgut në çështjen Karagjozi vs Shqipërisë.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, pakësuar 98.75 euro.

Gjendja e llogarisë bankare në bankën Societe General Strasbourg, Francë, shtuar 19 644 euro nga pagesat si eksperte e jashtme e KE-së.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar 31 503 lekë nga interesat e llogarive korrente dhe depozitë si dhe 521 545 lekë si rezultat i interesave vjetore dhe pagesave nga mësimdhënia.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar 592 542 lekë.

Gjenda e llogarisë në UniCredito Banca Romë, Itali, pakësim vlere.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar 79 euro.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar 169 591 lekë.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar me 41 256 lekë.

Shpenzime për blerjen e një apartamenti në ndërtim sipas një kontrate porosie të vitit 2013, (pjesë e regjimit martesor 50 % me 50 % me bashkëshortin), detyrimi i shlyer plotësisht 45 000 euro.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, gjendja cash, pakësuar me 80 000 dollarë si rezultat i pagesave të detyrimit të kontratës së porosisë së apartamentit të familjes dhe punimeve në apartament.

Viti 2016

Të ardhura nga kontrata e ekspertizës me KE, 19 600 euro.

Të ardhura nga kontrata e mësimdhënies me Shkollën e Avokatisë, 508 000 lekë.

Të ardhura nga kontrata si eksperte në aktivitet me Shoqërinë Civile, KSHC, 900 euro.

Të ardhura nga rroga si Sekretare e Përgjithshme e Ministrisë së Kulturës, 1 228 764 lekë.

Të ardhura nga kontrata e qirasë së apartamentit në Itali, 480 euro/muaj.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, të ardhura vjetore nga puna full time te poliambulanca “Zoja e Këshillit të Mirë”, 2 390 688 lekë.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, të ardhura vjetore nga American Hospital dhe ALBIOMED, 120 000 lekë.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, të ardhura nga konsulenca të ndryshme mjekësore, 2 194 euro.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar 37 328 239 lekë, të ardhura nga paga si Sekretare e Përgjithshme si edhe pjesa e trashëgimisë në zbatim të vendimit të GJEDNJ-së në çështjen Dume dhe Dvrorani kundër shtetit shqiptar Shqipërisë.

Gjendja e llogarisë bankare në bankën Societe General Strasbourg, Francë, shtuar 19 644 euro nga pagesat si eksperte e jashtme e KE-së.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar 18 346 lekë nga interesat e llogarive korrente dhe depozitë si dhe 503 919 lekë si rezultat i interesave vjetore dhe pagesave nga mësimdhënia.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar 46 272 lekë.

Gjenda e llogarisë në UniCredito Banca Romë, Itali, pakësim vlere.

Deklarohet një apartament, (pjesë e regjimit martesor 50 % me 50 % me bashkëshortin), sipas kontratës së porosisë.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar 921 euro.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar me 654 869 lekë.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar 180 euro.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar 89 800 lekë.

Bashkëshorti, Z. Denis Gjika, gjendja cash tërhequr më parë nga një bankë e nivelit të dytë, pakësuar me 70 000 dollarë, punime në apartamentin familjar.

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

“Mashtrues, plehrë, i ndyrë”/ Qytetarët i tregojnë vendin Erion Veliajt

Publikuar

-

By

Taulant Balla zbulon nesw do te rikandidohet veliaj?

Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj, i cili një ditë u më parë, mori konfirmimin e PS për të drejtuar dhe një mandat, bashkinë më të madhe në vend.

Ndonëse janë qytetarët me votat e tyre, ata që do të përcaktojnë fituesin për Bashkinë e Tiranës, për Erion Veliajn fitorja ka lidhje me pjesëmarrjen në mitingun e djeshëm.

Dhe për të konfirmuar këtë, ai ka postuar në rrjetet sociale, një foto të mitingut.

Kaq është dashur që qytetarët të shpërthejnë ndaj tij.

Si mitingjet e Hitlerit apo ngjashmëria me Sorosin, është komentuar mintingu i Veliajt.

“Edhe Sorosi ka qene nazist dhe i çonte pusullat Hebrenjeve që do të paraqiteshin në gestapo për të përfunduar në holokaust. Këtë punë ai e bënte me shumë qejf. Tamam si mitingjet e Hitlerit”, ka komentuar një qytetar.

“O lali a bën me ju thënë popullit se çfarë do të thotë më qartë kjo foto? A thua është kenaqur Aleksi me këtë?”, pyet një tjetër qytetar.

 

Ndërsa një tjetër ka ironizuar për të shkuar edhe më tej, duke quajtur mashtrues Veliajn.

“Hajde sufllaqe për të gjithë. Kur do vijë ajo ditë që shqiptarët nuk do e kenë më si kult mashtruesin, të fortin dhe deputetin apo kryetarin.  S’do vijë asnjëherë, bëni qejf me këtë popull dele duke e shtrydh. Më vjen keq vetëm se e ardhmja e mirë atij vendi kontribuon për Greqinë, Aglinë, Italinë dhe për Gjermaninë”, shkruan një qytetarë.

Ndërkaq ka pasur nga ata qytetarë që mendojnë se PS mund të jetë më e mira por pa Veliajn.

“PS-ja mundet të jetë më e mira, vetëm nëse largohesh ti Erion. Jeni papërgjegjshëm si politikan.

“Plehër, mashtrues”. Kështu e kanë quajtur qytetarët Erion Veliajn, pas mitingut të djeshëm.

“Ik mor plehër, ti me gjithë këtë imazh të  masonave. Yyyytttt mashtrues hunderr gjetsh belanë nga i madhi zot. Gjithë ato hallexhi që i ke lënë pa bukë ti këto 4 v. Plehër tttpppuuuu surrat shkërdhat fytyra ndyt, po pati njeri më negativ në Shqipëri je ti dhe ai tualet halja katunari  i Librazhdit”, shkruajnë të revoltuar qytetarët./CNA.al

 

LEXO TE PLOTE
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

LAJMET E FUNDIT

Aktualitet19:32 - 24 Mars, 2019

Integrimi i Shqipërisë në BE/ Presidenti grek kujton kushtet

Ditën e sotme shteti grek ka festuar pavarsinë e tij. Gjatë fjalës në ceremoninë e zhvilluar presidenti i Greqisë Prokopis...

Aktualitet09:03 - 24 Mars, 2019

Pas 20 vitesh/ Zyrtari i NATO-s:Bombardimi, ndjenjë dëshpërimi dhe lehtësimi

Sa herë që kujtohet fushata e sulmeve ajrore të NATO-s, e nisur më 24 mars të vitit 1999, personi i...

Aktualitet17:05 - 22 Mars, 2019

Kosova, si Shqipëria/ Miraton rezolutën që ndalon lojrat e fatit

Me 74 vota në favor Parlamenti i Kosovës ka miratuar ditën e sotme një rezolutë, që pezullohen lojërat e fatit...

Aktualitet16:56 - 22 Mars, 2019

Ceremoni varrimi për 26 viktima të sulmit në Zelandën e Re

Mijëra njerëz u mblodhën të premten në Zelandën e Re, për të marrë pjesë në ceremoninë e varrimit të 26...

Aktualitet15:17 - 22 Mars, 2019

Brexit do t’i kushtonte shtrenjtë Gjermanisë

Brexit-i u shty! Dhe krerëve të BE-së të mbledhur në Bruksel sërish u ra një gur nga zemra. Sepse BE-ja...

Aktualitet15:12 - 22 Mars, 2019

Bashkëpunim me Rusinë?/ Trump: Raporti të bëhet publik

Presidenti Donald Trump tha të mërkurën se raporti përfundimtar i Prokurorit të Posaçëm Robert Mueller për bashkëpunimin e mundshëm të...

Aktualitet14:14 - 22 Mars, 2019

Erdogan dhe raketat ruse/ Një krizë e re SHBA-Turqi 

Nga Franco Venturini Më shumë se asnjëherë sulltan, tani që ka superpushtet të garantuar nga ndryshimet kushtetuese, e megjithatë, presidenti...

Aktualitet14:10 - 22 Mars, 2019

Opsionet e reja për Brexit-in

Britania e Madhe do të dilte pas një jave nga BE-ja. Por ky vendim u shty edhe ca. Cilat janë...

Aktualitet09:39 - 22 Mars, 2019

Gjermania miraton ligjin e ri/ 1,3 miliardë euro për fëmijët e varfër

Bundestagu gjerman miratoi një ligj të ri për familjen. Ai do të lehtësojë prindërit me të ardhura më të pakta....

Kultura15:31 - 21 Mars, 2019

Astrit Çerma rrëfen kujtimet me kompozitorin e njohur  

Më kujtohet si tani: Mbasi pamë tërë “matrialin” e xhiruar për filmin “Në fillim të verës” në një montim “bruto”,...

qerim mata qerim mata
Aktualitet13:22 - 21 Mars, 2019

Ndahet nga jeta regjizori i njohur/ Kush ishte  artisti që fshihej pas “Lefter Lefterit”

Qerim Mata, i njohur ndryshe edhe i Lefter Lefteri personazh i luajtur prej tij në filmin “ I teti në...

Aktualitet22:19 - 20 Mars, 2019

“Deti nuk ka portë”/ Poezia e Aleksandër Çipës prezantohet në Korçë

Mesditën e sotme, në sallen e Bibliotekes së Universitetit “Fan S. Noli” të qytetit të Korçës, është promovuar libri më...

Aktualitet20:21 - 20 Mars, 2019

Vendimi i Dhomës së Apelit/ Burgim i përjetshëm për Radovan Karaxhiçin

Ish udhëheqësi i serbëve të Bosnjës, Radovan Karaxhiç, u dënua më burgim të përjetshëm. Dhoma e Apelit e Mekanizmit që...

Aktualitet19:02 - 20 Mars, 2019

Rrëmben autobuzin me 51 nxënës/ Tentoi t’i digjte

Një autobuz me 51 nxënës është rrëmbyer ditën e sotme nga shoferi i saj. Ngjarja mësohet të ketë ndodhur në...

Aktualitet18:34 - 19 Mars, 2019

Nëna hedh vajzën nga kati i pestë/ Më pas hidhet edhe vetë

Qyteti i Athinës është tronditur ditën e sotme nga një ngjarje e rëndë, ku një nënë hodhi vajzën e mitur...

Aktualitet18:31 - 19 Mars, 2019

Qindra ushtarët amerikanë zbarkojnë në Gjermani

 Qindra ushtarë amerikanë kanë filluar të mbërrijnë në Gjermani. Prova e parë kjo e një strategjie të re të dislokimit...

Aktualitet18:26 - 19 Mars, 2019

Italia do t’i bashkohet nismës kineze të investimeve

Italia pritet t’i bashkohet nismës kineze “Një Brez, Një Rrugë” të enjten gjatë vizitës së Presidentit kinez Xi Jinping në...

Aktualitet15:25 - 19 Mars, 2019

Kur studentët detyrohen të lënë shkollën

Në pesë vitet e fundit mbi një milionë të rinj i kanë ndërprerë studimet në universitetet turke. Një shkak i...

Aktualitet15:22 - 19 Mars, 2019

Masakra në Zelandën e Re/ IS-i kërcënon me hakmarrje

Sulmi i përgjakshëm terrorist ndaj dy xhamive në Zelandën e Re mund të shkaktojë një spirale të re dhune. Milicët...

Aktualitet14:37 - 19 Mars, 2019

Kërcënon Erdogan/ Kush sulmon muslimanët do të kthehet me arkivol

Presidenti i Turqisë paralajmëron për një Gallipoli të ri në vazhdën e sulmit terrorist të Christchurch dhe thotë se kushdo...

Aktualitet19:30 - 18 Mars, 2019

Franca shpall ndalimin e protestave, pas trazirave

Kryeministri i Francës shpalli të hënën ndalimin e protestave të jelekëve të verdhë në bulevardin Champs-Elysees të Parisit dhe në...

Aktualitet19:12 - 18 Mars, 2019

Holandë/ Arrestohet i dyshuari për sulmin në tramvaj

Policia holandeze arrestoi një person me origjinë turke, i dyshuar për përfshirje në incidentin me armë në një tramvaj të...

Aktualitet18:23 - 18 Mars, 2019

Për të apasionuarit e teatrit/ Korçarët sjellin “Kopracin” në Tiranë

Komedia “Kopraci” e Molierit, një nga kryeveprat botërore ka mbërritur në Tiranë. Të gjithë të apasionuarit e teatrit do të...

Aktualitet21:12 - 17 Mars, 2019

Macron dënoi “apokalipsin“ e Parisit

Protestat e “jelekëve të verdhë“ u kthyen në trazira të shtunën dhe në përleshje nëpër rrugët e kryeqytetit francez. Presidenti...

Aktualitet19:13 - 17 Mars, 2019

Fillon kthimi i trupave të viktimave në Zelandën e Re

Policia tha se numri i të vdekurve në vrasjet masive në dy xhami të qytetit Christchurch, në Zelandën e Re...

Aktualitet19:07 - 17 Mars, 2019

Terroristi neozelandes njohës i mirë i Ballkanit

Brenton Harrison Tarrant, 28-vjeçari i akuzuar për vrasjen e 49 vetëve dhe plagosjen e shumë të tjerëve në dy xhami...

protesta ne serbi protesta ne serbi
Aktualitet11:01 - 17 Mars, 2019

Grusht shteti në Serbi/ Opozita merr mediat shtetërore

President i Serbisë, Aleksandër Vuçiç, pritet që të flasin për serbët, një ditë pasi protestuesit u futën në ambjentet e...

Aktualitet09:01 - 16 Mars, 2019

Masakra në Zelandën e Re ka një hero/ Kush është i riu që u përball me autorin

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur një ditë më parë në Zelandën e Re, ku pas një sulmi me armë...

Trending

Read previous post:
Skandali me programin e TVSH-së, mbishkrimi në bluzën e prezantuesit i shokon të gjithë

Televizioni publik shqiptar ka transmetuar një skenë aspak të përshtatshme ku një prej prezantuesëve të saj është shfaqur me një...

Close