Foto-Video ekskluzive/ Fahri Balliu kapet në pazar me ministrin e Ramës

Fahri Balliu dhe Ministri i Bujqësisë Niko Peleshi janë takuar sot në mesditë në kafen “Vanesa”, në parkun e qytetit të Korçës. Takimi është bërë në një kohë dhe pikërisht në drekë, kur ka më pak lëvizje, me qëllim për të mos rënë në sy. CNA.al sjell foto dhe video ekskluzive të takimit Balliu-Peleshi. Para … Continue reading Foto-Video ekskluzive/ Fahri Balliu kapet në pazar me ministrin e Ramës