Çfarë i kërkon Fahri Balliu ministrit të Ramës?!

Sot CNA.al, publikoi me foto e video takimin e Fahri Balliut, babait shpirtëror të Lulzim Bashës, me një nga ministrat e qeverisë Rama 2. CNA.al, prej disa muajsh ka raportuar, se paratë e Ilir Metës dhe toleranca e Niko Peleshit, nxorën deputet në këtë Qark, pra në Korçë, djalin e Fahri Balliut, i cili më … Continue reading Çfarë i kërkon Fahri Balliu ministrit të Ramës?!