“Babai” i Lulzim Bashës, në pazar me ministrat e Edi Ramës/ Zbulohet i radhës

Babai shpirtëror i Lulzim Bashës është Fahri Balliu. Këtë tashmë e di e gjithë Shqipëria, të gjithë e shohim, e ndjekim dhe e dëgjojmë dhe nga dashuria e madhe për “babën” e tij shpirtëror, Lulzim Basha e shpërbleu duke i vendosur djalin natyral, deputet. Fahri Balliu është nga ata “dumBashistët”, që me flamur të madh … Continue reading “Babai” i Lulzim Bashës, në pazar me ministrat e Edi Ramës/ Zbulohet i radhës