Shpallen sot fituesit e Llotarisë Amerikane/ Fillon në orën…

15 Maj 2018, 07:08, Aktualitet CNA
Shpallen sot fituesit e Llotarisë Amerikane/ Fillon në

Pasditen e sotme pritet të shpallen fituesit e Llotarisë Amerikane, DV-2019.

Ambasada Amerikane në Tiranë para disa ditësh njoftoi se “Të martën, duke filluar nga ora 18:00, mos harroni të kontrolloni nëse jeni një nga të përzgjedhurit e Vizës së Lotarisë”.

Duke filluar nga sot, për të parë nëse jeni përzgjedhur, do të mund të përdorin numrin e tuaj unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim duke kontrolluar online Kontrollin e Statusit të të Regjistruarve në faqen zyrtare të E-DV.

Kontrolli i Statusit të Regjistruarve do të informojë pjesëmarrësit e përzgjedhur se si të aplikojnë për vizën e Lotarisë për veten dhe anëtarët e tyre të familjes.  Departamenti gjithashtu do t?u konfirmojë të përzgjedhurve datat e tyre të intervistave për vizë nëpërmjet Kontrollit të Statusit të Regjistruarve.

Lajmet e fundit nga