Ekskluzive/ Fakte dhe detaje nga “vrasja” e Fahri Balliut

Fahri Balliu është një personazh i medies që duke shfrytëzuar hapësirat e politikës ka mundur të çepkasë dhe të shqyej pafundësisht. Me një histori që fillon si ish-bashkëpunëtor i sigurimit të shtetit në kohën e diktaturës, Fahriu ia doli të bëhet demokrat, më pas spiun zyrtarisht i SHIK-ut të Bashkim Gazidedes dhe më vonë kthehet … Continue reading Ekskluzive/ Fakte dhe detaje nga “vrasja” e Fahri Balliut