Zbulohet pasuria e gjyqtarit të Krimeve të Rënda/ Vettingu i “pret duart” Gurali Brahimllarit?

Reforma në Drejtësi synon të sjellë spastrimin nga gjyqtarët e prokurorët e korruptuar në radhët e sistemit që është i ngritur për të bërë drejtësi. Gjithashtu me ndërmarrjen e kësaj reforme pritet të ndryshojë imazhi i Gjykatave dhe Prokurorive.  Dhe sigurisht që imazhi ndryshon me largimin e të korruptuave nga këto institucione. Këtë radhë në … Continue reading Zbulohet pasuria e gjyqtarit të Krimeve të Rënda/ Vettingu i “pret duart” Gurali Brahimllarit?