Spektakolari Klevis Balliu/ Deputeti më serioz i Lulzim Bashës

Klevis Balliu është një nga deputetët e rinj të Kuvendit të Shqipërisë, si përfaqësues i listës Basha në Qarkun e Korçës dhe si dhuratë për Pogradecarët në veçanti. Klevisi që në media raportohet si “çuni i Fahriut”, është bërë mjaft popullor falë gafave të vazhdueshme që thotë, pothuajse në çdo dalje mediatike apo në çdo … Continue reading Spektakolari Klevis Balliu/ Deputeti më serioz i Lulzim Bashës