Nga kamarier në luks të shfrenuar/ Ku i gjeti paratë Lulzim Basha?

Politikanët shqiptarë nuk ia dinë limitet pasurisë. Çdo  ditë shumë prej tyre, të veshur me kostumin e politikanit, flasin për varfëri, flasin për një fenomen që nuk e kanë prekur kurrë. Një ndër ta është edhe shefi i Opozitës shqiptare Lulzim Basha, i cili nga kamarier në Rinas dhe përkthyes në Kosovë, është katapultuar në … Continue reading Nga kamarier në luks të shfrenuar/ Ku i gjeti paratë Lulzim Basha?