Ish-ministri i megaskandaleve/ Pasuria “koncensionare” e Ilir Beqajt, hesht Prokurorinë – CNA
Connect with us

Aktualitet

Ish-ministri i megaskandaleve/ Pasuria “koncensionare” e Ilir Beqajt, hesht Prokurorinë

Publikuar

-

Ilir Beqaj, ish-ministri i Shëndetësisë apo i ashtuquajturi ministri  megaskandaleve të korrupsionit në Qeverinë “Rama 1”, ka një pasuri miliona euro.

Në karrierën e tij si ministër, Beqaj mbahet mend si ministri i hetuar për koncensione të dyshimta, që kapnin vlerën e dhjetëra milionë eurove.

Por, ish kryeprokurori Adriatik Llalla para se të largohej u kujdes që të mbyllte përfundimisht dosjen e koncesioneve, duke pushuar në këtë mënyrë hetimet për ish-ministrin e Shëndetësisë, Ilir Beqaj dhe vartësit e tij.

Beqaj do të mbahet mend edhe për skandalin, ku  shkarkoi me telefon drejtorin e Fondit të Kujdesit Shëndetësor në Tropojë, Ndriçim Hajdarmataj, pasi ky i fundit mungoi në mbledhjen e PS-së,  në Tropojë.

Beqaj i kërkon llogari në telefon se përse nuk ishte në mbledhjen e partisë dhe në fund i thotë, madje i përsërit disa herë shprehjen: “Suksese në jetë!”, duke i lënë të kuptohet se është i shkarkuar nga detyra.

Miloneri i PS –së, pavarësisht skandaleve ka arritur deri më tani t’i shpëtojë drejtësisë,  por, Llalla që i mbylli hetimet për koncensionet përfundoi vetë nën hetim për pastrim parash.

A do të ketë edhe Beqja të njëjtin fat si të Llallës?

Deputeti socialist që në vitin 2012 -2013, deklarohej me aksione në kompani, por që me marrjen e detyrës kishte shitur  51 për qind të aksioneve në kompaninë INTECH+.

Në  pasurinë e vitit 2014, rezulton se Beqaj dhe bashkëshortja e tij kanë rreth 7 llogari bankare, me vlerë rreth 20 mijë euro.  Më tej, Beqaj ka deklaruar të ardhura nga kompania e tij “INTEXH+” me vlerë 112 milionë lekë të vjetra në vit.

Në deklaratën e pasurisë për vitin 2015 në ILDKPKI, ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj deklaron  se po vijon shlyerjen një kredie për blerjen e një apartamenti, si dhe pakësimin e disa llogari rrjedhëse në banka të ndryshme.

Bashkëshortja e ministrit të Shëndetësisë rezulton se për vitin 2015 ka pasur dy burime të ardhurash. Të ardhurat e zonjës Adriana Beqaj janë shtuar nga puna në një bankë të nivelit të dytë që kapin vlerën e 3 663 000 lekëve si dhe të ardhura nga shitja e shoqërisë Proinvest sh.p.k me vlerën e 1800 eurove.

CNA.al  sjell më poshtë pasurinë e Beqajt nga viti 2012 -2015, sipas të dhënave të Open Spending Albania dhe pasurinë para fillimit të detyrës të deklaruar më 25 shtator 2017.

Viti 2012

Paga si Këshilltar i Grupit parlamentar të PS 1 030 000 lekë.

Apartament i dhënë me qira në vlerën 900 000 lekë.

Fitime nga Intech shpk 19 278 000 lekë.

Bashkëshortja zonja Adriana Beqaj të ardhura nga paga në Procredit-Bank sha 4 635 000 lekë.

DSSH paguan detyrime ndaj subjektit Ilir Beqaj në vlerën 634 000 lekë për suplement për pozicionin e ish deputetit.

Detyrime të paguara në vlerën 2 750 dollar si pjesë e një kontrate me objekt material një apartament me detyrim të përgjithshëm 5 500 dollar.
Detyrime të paguara në vlerën 13 000 euro për një kredi për blerje apartamenti dhe garazhi me principal 100 000 euro dhe afat shlyerje 10 vjet.

Viti 2013

Paga si Këshilltar i Grupit Parlamentar të PS janar- shtator 2013 vlera 940 000 lekë.
Paga në Ministrinë e Shëndetësisë shtator- dhjetor 2013 vlera 620 000 lekë.

Qira apartamenti në Tiranë në vlerën 900 000 lekë.

Të ardhura nga fitimi i kompanisë Intech shpk për vitin financiar 2012 në vlerën 12 000 000 lekë.

Bashkëshortja zonja Adriana Beqaj të ardhura nga shitja e kuotave në Proinvest shpk në vlerën 21 000 euro.

Bashkëshortja zonja Adriana Beqaj paga në ProcreditBank 4 529 000 lekë.

Të tretët kanë shlyer vlerën 18 360 000 lekë si detyrim që lind nga kontrata noteriale e shitjes së 51% të kuotave në kompaninë Intech shpk, sipas së cilës 7 000 000 lekë paguhen deri në 31.01.2014, 6 000 000 lekë deri në 31.10.2014 dhe 5 360 000 lekë deri në 31.05.2015.

Përshkrim shpenzimi

Detyrime të paguara në vlerën 13 000 euro për kredi për blerje apartamenti dhe garazhi me principal 100 000 euro dhe afat shlyerje 10 vjet.

Viti 2014

Të ardhura nga paga, 1 597 000 lekë.

Të ardhura nga pjesëmarrja në këshilla administrativë dhe borde, 153 000 lekë.

Të ardhura nga qiraja e ap. në Rr: “Ibrahim Rugova”, Tiranë, 900 000 lekë.

Të ardhura nga shitja e 51 % të kuotave në kompaninë, Intech shpk në 29.08.2013, me vlerë të përgjithshme, 18 360 000 lekë, vlere vjetore 1 000 000 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga puna në bankë, 3 648 000 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar me 600 dollarë.
Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, pakësuar me 2 506 euro.
Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar me 2 146 euro.
Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar me 1 357 300.
Kredi në një bankë të nivelit të dytë, me vlerë detyrimi financiar të pashlyer, – 31 503 euro, e marrë në gusht 2007 me principal 100 000 euro, afat shlyerje 10 vjet, interes bazë 5.7 %, për blerje ap. me sip. 205 m2 dhe garazh.
Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar me 1 119 132 lekë.

Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar me 1 267 886 lekë.
Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare në një një bankë të nivelit të dytë pakësuar me 6 107 euro.
Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar me 250 dollarë.
Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar me 420 dollarë.

Viti 2015

Të ardhura neto nga Paga dhe të tjera në Ministrinë e Shëndetësisë 1 597 000 (një milion e pesëqind e nëntëdhjetë e shtatë mijë) lekë.

Të ardhura nga pjesëmarrja në këshilla administrativ dhe borde 145 000 (njëqind e dyzet e pesë mijë) lekë.

Të ardhura nga qiradhënia e një apartamenti, neto vjetore 900 000 lekë.

Bashkëshortja zonja Adriana Beqaj të ardhura nga puna në një bankë të nivelit të dytë 3 663 000 (tre milion e gjashtëqind e gjashtëdhjetë e tre mijë) lekë.

Të ardhura nga shitja e shoqërisë Proinvest shpk 1800 euro.

Të ardhura nga shitja e 51% të kuotave të kompanisë Intech shpk 10 000 000 (dhjetë milion) lekë. Nuk specifikohet nëse është neto apo bruto pa zbritje të tatimit mbi të ardhurën personale,shitja është bërë në datën 29. 08. 2013. Pagesa me këste.

Shtuar një nga depozitat bankare me 260 USD. Pakësuar një llogari rrjedhëse me 1 240 euro, shtuar llogaria rrjedhëse me 300 euro. Shtuar një llogari rrjedhëse në lekë 7 270 000 (shtatë milion e dyqind e shtatëdhjetë mijë) lekë. Bashkëshortja ka shtuar llogari bankare në vlerën 1 485 000 lekë, dhe një llogari tjetër me vlerë 1 216 000 lekë me burim të ardhura nga puna. Gjithashtu bashkëshortja ka pakësim në llogari bankare vlerën minus 4 350 euro, shtuar një depozitë në vlerën 400 USD dhe një tjetër në vlerën 250 USD.

Shlyer në vlerën 12 700 euro një kredi të marrë në vitin 2007 për blerje apartamenti 205 m2 dhe garazhi. Afati i kredisë 10 vite, vlera totale e kredisë 100 000 euro, kësti mujor 1 058 euro. Shuma e mbetur si principal pa paguar në datën 31 dhjetor 2015 është 19 420 mijë lekë.

Deklarata e interesave private para fillimit të detyrës, viti 2016

Apartament me sipërfaqe 199 metra katrorë në Tiranë me vlerë 145.000 euro. Kontratë porosie në vitin 2005 dhe kontratë shitjeje në vitin 2016. Financuar me të ardhurat e familjes nga puna, shërbimet  e konsulencës, të ardhura nga biznesi dhe kredi bankare.

Garazh me sipërfaqe 20.5 metra katrorë në Tiranë, përfshirë në çmimin e apartamentit me sipërfaqe 199 metra katrorë.

Apartament me sipërfaqe 139 metra katror, në Tiranë. Ndërtim i para vitit 1990. Privatizuar në vitin 1998.

Apartament me sipërfaqe 112 metra katror në Tiranë. Kontratë porosie e vitit 1996 dhe kontratë shitje  vitit 1999. Financuar me të ardhurate  familjes nga puna, kredi bankare dhe dhuratë nga prindërit. Vlera e apartamentit ëhstë 3.600.000 lekë.\

Apartament me sipërfaqe 141.5 metër katror në Tiranë. Kontratë porosie e vitit 2000 dhe kontratë shitjeje në vitin 2002. Financuar me të ardhura nga puna dhe shërbime të konsulencës. Vlera e apartamentit ëhstë 76.000 dollarë.

Llogari bankare me  të ardhura nga puna dhe shitja e aksioneve   të shoqërisë INTECH+, në shumën 8.280 000 lekë.

Llogari bankare në vlerën 1.895.000 lekë, me të ardhura nga puna, dividend nga aktiviteti privat dhe shitja e akioneve të shoqërisë INTECH+.

Llogari bankare në vlerën 1 500 000 lekë me të ardhura nga puna, dividend nga aktiviteti privat dhe shitja e akioneve të shoqërisë INTECH+.

Llogari bankare në shumën 1 900 dollarë me të ardhura nga puna.

Depozitë bankare me të ardhura nga puna dhe shërbime të konsulencës në shumën 40 000 dollarë.

Të ardhura nga paga si ministër në shumën 359 000 lekë.

Të ardhura nga pagesa kalimtare pas përfundimit të detyrës së ministrit në shumën 420.000 lekë.

Të ardhurat nga shpëtblimet për pjesëmarrje në organet drejtuese të institucioneve publike në shumën 51.000 lekë.

Të ardhurat nga qiraja e një apartamenti 420.000 lekë.

Të ardhura neto nga shitja e aksionevë në shoqërinë tregtare INTECH+ në vlerën 7 300 000 lekë.

Llogari bankare e bashkëshortes  Adriana Beqaj, me të ardhura nga puna në shumën 9 518 000 lekë

Llogari bankare e bashkëshortes në shumën 1.100 dollarë.

Llogari bankare e bashkëshortes në shumën  1700 euro.

Llogari bankare e bashkëshortes të përbashkët me tezen në shumën  2 300 000 lekë

Depozitë bankare e bashkëshortes në shumën  25 000 dollarë

Depozitë bankare e bashkëshortes në vlerën  25 000 dollarë

Llogari bankare e bashkëshortes në shumën 2 168 000 lekë

Llogari bankare e bashkëshortes në shumën 7.100 euro

Bashkëshortja, të ardhura nga aktiviteti privat në shumë 500 000 lekë

Bashkëshortaj të ardhura nga aktiviteti privat në shumën 3 500 lekë.

Vajza, Deborah Beqaj, llogari bankare në shumën 11 000 lekë

Vajza, Deborah Beqaj, shpërblim nga punëdhënësi në shumën 105.000 lekë.

Vajza, Deborah Beqaj, të ardhura nga puna në banke në shumën 502 000 lekë./CNA.al

 

 

 

 

 

Aktualitet

E dashura ime vazhdon të jetë në kontakt me “shokun e saj të përfitimeve”

Publikuar

-

Një djalë shkruan për The Guardian duke paraqitur problemin e tij personal. E dashura e tij duket se është ende në kontakt me “shokun e saj të përfitimeve” dhe kjo e bën djalin të ndjehet keq.

Letra

Ajo thotë se kemi qenë miq, para se të bëheshim miq me përfitime,por më ka gënjyer kur e kam pyetur se sa shpesh kanë bërë seks.

 

Jam duke kaluar një situatë të vështirë me të dashurën time, tashmë prej pesë muajsh. Ajo shkon në një Universitet që ndodhet 144 km larg, por gjithsesi arrijmë që të takohemi sidomos fundjavave. Lidhja jonë ishte duke shkuar mirë, deri në momentin kur më tha se kishte bërë seks me një nga djemtë më popullorë të Universitetit ku unë studioj. Ajo vazhdon të flasë me të, sepse sipas saj kishin qenë miq para së të bënin seks bashkë. Kur dua të flas për këtë temë ajo më thotë ta tejkaloj këtë pjesë, gjithashtu më ka gënjyer edhe për numrin e marrdhënieve seksuale mes tyre./Cna.al

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

Shenjat e fshehura të goditjes në tru, ja se çfarë duhet të dini

Publikuar

-

Iktusi, i njohur ndryshe edhe si apoplessia është një goditje  që shkaktohet kur një sasi gjaku në tru, shkakton vdekjen e qelizave të trurit, sot njihen dy  lloje iktusi.

Ishemia  lidhet me mungesën e qarkullimit të gjakut

Hemoragjia shkaktohet nga gjakderdhja

Të dyja llojet e iktusit shkaktojnë dëme në tru, dëmi më i vogël është paaftësia e pjesës së prekur të trurit për të funksionuar si duhet.

Ekzistojnë disa simptoma të cilat mund të na paralajmërojnë në rast se rrezikohemi nga iktusi, një minutë mund të bëjë diferencën, mes jetës dhe vdekjes.

Mund t’ju ndodhë që teksa ecni të keni probleme me mbajtjen e ekuilibrit ose të humbni kontrollin. Gjithashtu edhe paaftësia për të folur në mënyrë korrekte është një tjetër shenjë ndaj të cilës duhet të jemi vigjilentë. Një shenjë tjetër është edhe paqartësia në shikim.

Shihni buzëqeshjen tuaj. Merrni një pasqyrë dhe buzëqeshni, ndërkohë vërreni nëse buzëqeshja juaj është simetrike. Ngrini krahët, dhe tregohuni të vëmendshëm, nëse shihni se buzëqeshja juaj ka tendencën të shkojë për poshtë shkoni tek mjeku./Cna.al

 

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

Pse nuk duhet të na pëlqejë kafeja

Publikuar

-

Në natyrë njohja e shijeve të hidhura e ka ndihmuar njeriun  qysh nga fillimet e ekzistencë së tij, për të dalluar substancat helmuese. Si ka mundësi që tani shija e hidhur e kafesë, për shumë nga ne është thjesht e parrezistueshme?

Aftësia për të dalluar shijen e hidhur na ka mbajtur larg helmimit në gjithë periudhën evolutive, substancat helmuese kemi qenë të aftë ti dallojmë përmes shijes. Por si është e mundur që tani kemi rënë kokë e këmbë në dashuri me pijen e hidhur të kafesë? Një studim i publikuar në revistën Scientific Reports , analizon lidhjen mes gjenetikës dhe ndjeshmërisë mbi shijen e hidhur si dhe predispozitën e konsumit të alkoolit dhe kafesë.

Nëse ndjekim logjikën, sapo pijmë gllënkën e parë të ekspresit në bazë të instinktit duhet ta pështyjmë, por studiuesit nga Universiteti i Illinois kanë dalë në përfundimin se personat më të ndjeshëm ndaj shijes së kafesë, janë edhe konsumatorët më besnikë të saj. Kjo sipas tyre është pasojë e përforcimit pozitiv, këta persona janë mësuar që ta lidhin shijen e kafesë me eksperienca pozitive dhe kjo e bën shijen e hidhur të saj, jo vetëm të pranueshme por edhe të dëshirueshme./Cna.al

LEXO TE PLOTE
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

LAJMET E FUNDIT

Aktualitet22:38 - 9 Dhjetor, 2018

Zëri i Amerikës/ Trajtimi i rasteve të korrupsionit në Kosovë

Në Ditën Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit, organizatat e shoqërisë civile në Kosovë thonë se edhe gjatë vitit 2018, me gjithë përmirësimet...

Aktualitet19:51 - 9 Dhjetor, 2018

Protestat/ Franca-Trump: Mos ndërhy në çështjet tona të brendshme

Ministri i Jashtëm i Francës i bëri thirrje Presidentit amerikan Donald Trump të dielën, që të mos ndërhyjë në politikën...

Aktualitet18:27 - 9 Dhjetor, 2018

“Merkeli mbetet kancelare”

E vogël përparësia, me të cilën u zgjodh Annegret Kramp-Karrenbauer kryetare e re e CDU-së. E besuara e Merkelit duhet...

Aktualitet18:01 - 9 Dhjetor, 2018

Protesta e Astirit/ Basha: Policia po ushtron dhunë ndaj banorëve

Banorët e zonës së Astirit kanë dalë sërish pasditen e sotme në protestë për të mos lejuar shembjen e banesave...

Aktualitet17:31 - 9 Dhjetor, 2018

Përfundon protesta e studentëve/ Nesër sërish para Ministrisë së Arsimit

Sapo është mbyllur protesta e studentëve para Ministrisë së Arsimit. Pas refuzimit që i bënë ftesës për dialog nga kryeministri...

Aktualitet15:16 - 9 Dhjetor, 2018

Studentët shkresë Ramës e Ruçit/ Kërkesat të panegociueshme

Këshillat studentorë i kanë drejtuar një letër kryeministrit Edi Rama, kreut të Kuvendit Gramoz Ruci, Ministrisë së Arsimit dhe Universiteteve...

Aktualitet14:55 - 9 Dhjetor, 2018

Robert Aliaj kërkesë studentëve/ Qëndroni të pastër, jo si ata të 90-ës

Protestës së studentëve para Ministrisë së Arsimit ditën e sotme i është bashkuar, edhe artisti Robert Aliaj. Duke folur para...

Aktualitet14:37 - 9 Dhjetor, 2018

Protesta në Bruksel/ Arrestohen 400 persona

Pas Parisit protesta të dhunshme kanë nisur edhe në Bruksel. Mësohet se më shumë se 400 njerëz janë arrestuar pas...

Aktualitet08:45 - 9 Dhjetor, 2018

Video-Kaos nga protestat në Paris/ Kulla Eifel dhe muzetë qëndrojnë të mbyllura

Protesta  e  ‘jelekëve të verdhë’ në Paris është përshkallëzuar. Mësohets e Kulla Eifel, dyqanet, restorantet dhe muzetë vijojnë të qëndrojnë...

Aktualitet17:39 - 8 Dhjetor, 2018

Media e huaj tregon skandalin/ Shqipëria publikon të dhëna të agjentëve sekretë

“The Independent” ka bërë publike një skandal të Shqipërisë që rrezikon sigurinë e vendit dhe atë ndërkombëtare. Në raportimin e...

Aktualitet16:56 - 8 Dhjetor, 2018

Protesta te Bregu i Lumit/ Banori: Shtëpitë tona nuk i lëmë pa gjak

Banorët e “Bregut të Lumit” kanë nisur sërish sot protestën e tyre për mbrojtjen e banesave nga shembja për ndërtimin...

Aktualitet15:46 - 8 Dhjetor, 2018

Protesta/ Studenti: Zyrtarët e Ministrisë së Arsimit na provokuan

Një student i Fakultetit të Ekonomisë ka folur në studion e Report Tv për protestën dhe kërkesate tyre ndaj Ministrisë...

Aktualitet15:14 - 8 Dhjetor, 2018

Foto-Përleshje gjatë protestave në Paris/ Policia hedh gaz lotsjellës

Policia franceze hodhi gaz lotsjellës të shtunën mbi protestuesit me “jelekë të verdhë” në Champs Elysees. Demonstruesit po protestojnë kundër...

Aktualitet15:00 - 8 Dhjetor, 2018

Foto/ Përurohet në Vjenë romani në gjuhën gjermane “1803” i autorit Besim Xhelili

Shkrimtari nga Tetova me banim në Vjenë të Austrisë Besim Xheli, të premten në mbrëmje, më 7 dhjetor 2018,  në...

Aktualitet14:02 - 8 Dhjetor, 2018

Vlerësimi i ARRSH/ Ulet numri i objekteve që preken nga Unaza e Madhe

Autoriteti Rrugor Shqiptar, ALUIZNI, Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, IKMT dhe Bashkia Tiranë kanë përmbyllur fazën finale të...

Aktualitet12:45 - 8 Dhjetor, 2018

Protesta/ Policia kordon për ndarjen e banorëve të Astirit nga studentët

Protestës së studentëve për uljen e tarifave të studimit para Ministrisë së Arsimit i janë bashkuar edhe banorët e zonës...

Aktualitet00:01 - 8 Dhjetor, 2018

Zvicra injoron ultimatumin e BE-së, për firmosjen e traktatit të bashkëpunimit

Qeveria zvicerane do të konsultojë me agjentët e brendshëm të energjisë, një projekt-traktat që përcakton lidhjet me Bashkimin Evropian, duke...

Aktualitet23:58 - 7 Dhjetor, 2018

Kriza e Makron në Francë, një rrezik për mbarë Evropën

Nga Natalie Nougayrède Për hir të Evropës, Emanuel Makron ka nevojë për ndihmën, dhe jo neverinë apo urrejtjen tonë. Një...

Aktualitet22:42 - 7 Dhjetor, 2018

I ftohti ekstrem ‘pushton’ Kinën/ Jep alarmi i kuq

Në Kinë është dhënë alarmi i kuq se dimri i këtij viti, do të jetë më i ftoht se kurrë...

Aktualitet22:23 - 7 Dhjetor, 2018

Mes lotëve, Merkel mesazh politikës/ Koha për një kapitull të ri

Delegatët e partisë kristiandemokrate CDU janë mbledhur në Hamburg, ku do të zgjidhet pasardhësja/pasardhësi i kryetares së partisë, Angela Merkel,...

Aktualitet11:53 - 7 Dhjetor, 2018

“Luftove fort me atë sëmundje të mallkuar!”/Ndahet nga jeta gazetarja e kronikës pas sëmundjes së rëndë

Sot është një ditë e trishtë për median shqiptare, pasi raportohet për ndarjen nga jeta të gazetares së kronikës, Sonila...

Aktualitet19:38 - 6 Dhjetor, 2018

“Digjen” Athina e Selaniku/ Protesta të dhunshme antiqeveritare

Dhunë e bomba zjarri kanë shoqëruar protestat e grekëve në 10-vjetorin e vrasjes së 15-vjeçarit Aleksis Grigoropulos. Në mediat vendase...

Aktualitet14:16 - 6 Dhjetor, 2018

Zhduket gruaja në Fier/ Familja apel për ndihmë

Një grua 56 vjeçe nga qyteti i  Fierit rezulton e zhdukur prej 24 orësh. Shtetësja Liljana Tafa nga fshati Zhupan...

Aktualitet13:52 - 6 Dhjetor, 2018

Tentuan të kalojnë kufirin/ Kapen dhjetëra refugjatë në Kapshticë

Rreth 18 emigrantë të paligjshëm janë ndaluar ditën e sotme në pikën e kalimit kufitar të Kapshticës. Mësohet se emigrantët...

Aktualitet13:39 - 6 Dhjetor, 2018

Kapsolla të rrezikshme/ Policia kontrollon 34 subjekte

Policia ka vijuar me kontrollet në dyqane dhe pika shumicash në bazë të planit të masave për parandalimin dhe sekuestrimin...

Aktualitet23:41 - 5 Dhjetor, 2018

Video-Bush përlotet gjatë fjalimit të lamtumirës/ Im atë na dha besim

Ish- presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Xhorxh Bush, u përlot teksa mbante fjalimin e lamtumirës për të atin,...

Aktualitet19:34 - 5 Dhjetor, 2018

NATO paralajmëron Kosovën/ Do përballet me pasoja serioze nëse e krijon ushtrinë

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, ka paralajmëruar Kosovën se  do të “përballet me pasoja serioze nëse vazhdon me...

Aktualitet18:23 - 5 Dhjetor, 2018

BE nxjerr zbuluar Rusinë/ Shpenzon 1,1 miliardë euro në vit për fake news

Zëvendëspresidenti i Komisionit Europian, Andrus Ansip ka deklaruar se Rusia investon një buxhet  prej 1,1 miliardë eurosh në vit për...

Trending

Read previous post:
Zgjedhjet në Hungari/ Orban shpall “fitore historike”

Viktor Orban, kryeministri i krahut të djathtë të Hungarisë, shpalli fitore "historike" të partisë së tij Fidesz në zgjedhjet kombëtare...

Close