Pasuri marramendëse/ Meta dhe Kryemadhi “të zhytur” në luks

Pasuria  kreut të shtetit, Ilir Meta, të paktën ajo e deklaruar në ILDKPKI  arrin një vlerë prej miliona eurosh. Meta dhe bashkëshortja e tij Monika Kryemadhi, ndonëse nuk kanë asnjë biznes, gjithnjë sipas asaj që kanë deklaruar, rezultojnë milionerë. Por ajo çfarë vërehet në deklarimin e pasurisë së tyre, sipas të dhënave të marra nga … Continue reading Pasuri marramendëse/ Meta dhe Kryemadhi “të zhytur” në luks