Ekskluzive-Video e deputetit në bisedën perverse/Shk……, pleh.., q..

CNA.al, ashtu siç njoftoi, po publikon të plotë videon e komunikimit të deputetit demokrat Ervin Salianji me BBM me G.D. Nuk është e vështirë të kuptohet nga video dhe fotot teksti i plotë dhe komunikimi i dy personazheve. Duket që janë kolegë dhe shumë të afërt. CNA.al nga biseda konstaton se G.D. ndoshta është një … Continue reading Ekskluzive-Video e deputetit në bisedën perverse/Shk……, pleh.., q..