Denoncoi falimentimin e bizneseve/ Kunati i Bashës lulëzon

Lulzim Basha sot raportoi një lajm të keq, falimentimin dhe mbylljen e 1747 bizneseve, vetëm në muajin janar. Në fakt, shifra e dhënë nga kreu i PD -së mund të jetë e besueshme, por ai nuk ka sqaruar vetëm një detaj, a e ka zbritur biznesin e kunatit të tij Erion Isufi, regjistruar në QKB … Continue reading Denoncoi falimentimin e bizneseve/ Kunati i Bashës lulëzon