Ndërtimi i inceneratorit në Fier/ Banorët hidhen në protestë

Dhjetëra banorë të fshatit Vërri kanë, protestuar të hënën në mëngjes para kompanisë që po ndërton  impiantin e  djegies së mbetjeve urbane. Banorët  kanë ngritur shqetësimin për ndotjen që pritet të sjellë ndërtimi dhe përpunimi i mbetjeve urbane pranë banesave dhe tokave të tyre. Qeveria  synon ta ndërtojë një incenerator pranë fshatit Vërri, pasi ka … Continue reading Ndërtimi i inceneratorit në Fier/ Banorët hidhen në protestë