Lulzim Basha, i mbyturi që kërkon të mbytë Partinë Demokratike

Partia Demokratike po kalon vertet një krizë të thellë besimi dhe krizën më të thellë ajo e ka në lidershipin e saj. Te kryetari i vetëngrirë, njeriu që ka regjistruar humbje të njëpasnjëshme në Partinë Demokratike. Njeriu që me pak fjalë mund të quhet njeriu i dashuruar me dështimet e tij, njeriu që pas buzëqeshjes … Continue reading Lulzim Basha, i mbyturi që kërkon të mbytë Partinë Demokratike