Gjergj Luca, biznesmeni që solli Suedinë në Elbasan/Shikoni ç’ka bërë

Fabrika më e madhe e përpunimit të peshkut dhe të frutave të detit në vend, “Rozafa” ndodhet në Labinot të Elbasanit. Kjo sipërmarrje, një prej investimeve më të rëndësishme në qytetin e Elbasanit, është model për punësimin dhe trajtimin e punonjësve, me kushte pune të standardeve europiane. Për të parë nga afër investimin, si dhe … Continue reading Gjergj Luca, biznesmeni që solli Suedinë në Elbasan/Shikoni ç’ka bërë