Elisa Spiropali dikur me bluzë “të grisur” sulmonte nga MJAFT/Sot në “ar” kandidon për socialistët

Vetëm pak ditë më parë, partitë politike dorëzuan pranë KQZ listat e kandidatëve për deputetë në zgjedhjet e 18 qershorit, ku përpos të papriturave të shumta, surprizuese ishte dhe mos kandidimi i deputetit Peza nga kryeministri Edi Rama. Sekretarja për Rininë në Partisë Socialiste, Elisa Spiropali, ishte personi i parë i selisë rozë, që u … Continue reading Elisa Spiropali dikur me bluzë “të grisur” sulmonte nga MJAFT/Sot në “ar” kandidon për socialistët