Thellohet skandali në Apel, edhe Fatri Islamaj në gjyqin e “Top Channel”

Nëse do të kuotohej në skedinat e Basteve, Gjykata e Apelit Tiranë do ishte basti më i lehtë për t’u fituar, edhe pse me kosto të madhe. Aty luhet me jetën, me biznesin, me pronën, me djersën dhe gjakun e njerëzve të ndershëm. Përtej “shakasë” se bastit në Gjykatën e Apelit Tiranë është duke ndodhur … Continue reading Thellohet skandali në Apel, edhe Fatri Islamaj në gjyqin e “Top Channel”