Vrasja e Ardit Gjoklaj/ Gazetari: Dreka e Veliajt me prokurorin shpëtoi përgjegjësit nga gjykimi

Prokuroria e Tiranës përfundoi hetimet dhe dërgoi për gjykim dy persona të akuzuar se, për shkak të shkeljes së rregullave në punë, kanë shkaktuar vdekjen e 17-vjeçarit Ardit Gjoklaj, i cili po punonte në landfillin e përpunimit të mbetjeve në Sharrë, ngjarje e ndodhur në datë 07.08.2016. Nga 5 persona të arrestuar në 7 gusht, … Continue reading Vrasja e Ardit Gjoklaj/ Gazetari: Dreka e Veliajt me prokurorin shpëtoi përgjegjësit nga gjykimi