Rama publikon fotot e vjedhura dhe sulmon mediat

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama publikoi sot disa foto nga 476 objektet që u sekuestruan në vitin 2013 duke sulmuar hapur mediat që 3 vjet më parë e sulmuan për grabitje të pasurisë së popullit. Këto foto janë bërë në ekspozitën që është hapur në sallat e muzeut në ditën kombëtare të trashëgimisë kulturore me … Continue reading Rama publikon fotot e vjedhura dhe sulmon mediat