Fahri Balliu, ish sigurimsi dhe “batakçiu” i Rilindjes

Një personazh i njohur nga mediat, por edhe në qarqet politike dhe gazetareske. Këndezi i sigurimit dje, por edhe batakçiu i Rilindjes sot. Njeriu që mbante urturaken e Hekuran Isait, personazhi që nuk u pranua ne Parti sepse nuk i vinte konfimimi nga organet e sigurimit, njeriu “që i di vetë punët e tij”, sipas … Continue reading Fahri Balliu, ish sigurimsi dhe “batakçiu” i Rilindjes