Tom Doshi del nga prokuroria: Poshtërsia më e madhe është bërë nga Tahiri -Meta- Braho

Deputeti Tom Doshi ka dalë nga Prokuroria dhe në një deklaratë për media bëri të ditur se do të bëj kallëzim  dhe do të provoj presionin që ka pasur Durim Bami në dhomën  e izolimit. Doshi u shpreh se ka fakte që Braho e njeh F.Skënderin.  Sipas tij, Meta, Tahiri dhe Braho kanë bërë poshtërsinë … Continue reading Tom Doshi del nga prokuroria: Poshtërsia më e madhe është bërë nga Tahiri -Meta- Braho