Tom  Doshi: Prokurori i Përgjithshëm kontrollohet nga Ilir Meta

Pas kërkesës së Prokurorisë për të arrestuar dy deputetët Mark Frroku dhe Tom Doshi, ky i fundit ka reaguar me anë të një deklarate për shtyp. Doshi ka thënë se shqiptarët po e kuptojnë që kryeprokurori po përdoret dhe se shumë shpejt e vërteta do të dalë. “ Prokurori i Përgjithshëm po përdoret nga kreu … Continue reading Tom  Doshi: Prokurori i Përgjithshëm kontrollohet nga Ilir Meta