Foto e Ditës/ Selfia e të ftuarit në Shtëpinë e Bardhë

19 Mars 2015, 21:02, Kosova & Bota CNA

Një i ftuar bën një autoportret me celular, ndërsa Presidenti Barack Obama përshëndet të ftuarit gjatë një pritjeje të shtruar nga Zv. Presidenti Joe Biden dhe Dr. Jill Biden.

Lajmet e fundit nga