Fahri Balliu, ceshtja Doshi-Meta si sponsor te tij

Elvi FUNDO   Të gjithë kujtuan se ai humbi, por jo Fahriu vazhdon të jetë mes nesh. Ai ka qenë dje pas udheqjes, dje në kohën e diktaturës, dje në kohën e qeverisjës të PD, sot në kohën e qeverisjës të PS. Ky individ ekziston dhe qarkullon me mashtrimet, intrigat dhe dosjen e tij të … Continue reading Fahri Balliu, ceshtja Doshi-Meta si sponsor te tij