Tom Doshi: Pavarësisht atyre që do nxjerrin, porositësi është Meta

Tom Doshi, deputeti tashmë i përjashtuar nga Partia Socialiste, ka garantuar se se pavarësisht fakteve që do të publikohen nga Spartak Braho dhe Ilir Meta, porositësi i vrasjes së tij është bërë nga ky i fundit. Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, ai ka deklaruar se do t’i shkojë kësaj cështje deri në fund. … Continue reading Tom Doshi: Pavarësisht atyre që do nxjerrin, porositësi është Meta