Tom Doshi: Ilir Meta armiku im

Në një intervistë ekskluzive në “Top Story” deputeti Tom Doshi, i sapopërjashtuar nga Partia Socialiste dhe i akuzuar se ka ngritur një skenar mbi vrasjen e tij, sjell versionin e tij për ngjarjet. Për raportet me Ramën, Berishën, Metën dhe ministrat. Për akuzat mbi të shkuarën e tij dhe provat që ai thotë se ka … Continue reading Tom Doshi: Ilir Meta armiku im