Ilir Meta : Të zbardhen të vërtetat, PD-ja të mbajë Tom Doshin

Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta ka dhënë sot një deklaratë për median në lidhje me akuzat e forta dhe të drejtpërdrejta  të Deputetit Socialist, Tom Doshi ditën e djeshme. Meta tha se Deputeti Tom Doshi i kishte rrëfyer atij para 5 muajsh shqetësimin se ndaj tij dhe Mëhill Fufi-t po përgatitej një atentat dhe se paguesi … Continue reading Ilir Meta : Të zbardhen të vërtetat, PD-ja të mbajë Tom Doshin